• lihtne
  • tugev
  • isikupärane
  • disan
Tere tulemast
Teenused &protsess
/ Teenused

Graafiline Disain
Strateegia
Logo Disain
Visuaalne Identiteet
Turundusmaterjalid
Pakendi Disain
Trükise Disain
Raamatu Disain, Küljendus

Disain läbi strateegilise lähenemise

Leruul Stuudio usub, et vaid läbi mõtestatud visuaali saab luua toimivat disaini, seda on võimalik saavutada läbi tiheda koostöö ja strateegilise lähenemise. Saavutamaks tänapäevases küllastunud maailmas edu, on vaja läbi mõelda iga samm. Oluline on, et sõnum jõuaks õige sihtgrupini. Seega on sobiva visuaal väljatöötamiseks vaja teha eeltööd ja selgitada välja, mis aitab saavutada eelnevalt püstitatud eesmärgid. Lihtsustatult võib disaini protsessi kirjeldada nii: defineeri, tõlgi, disaini, mis omakorda on jagatud väiksemateks etappideks ja jõuab disaini kasutusele võtmiseni. Kuid iga projekt on oma iseärasustega ja vajab kohaldatud töökäiku, leiame koos sinu eelarve jaoks sobiva lahenduse.

/ Tööprotsess
Strateegia

Iga projekt on erinev nii eelarvelt, mahult kui iseloomult ja vajab personaalset lähenemist. Selleks, et saavutada ärilised eesmärgid on oluline luua disainistrateegia, mis võimaldaks ettevõttel soovitud suunas liikuda.


Tulemus

Tulemus sõltub eelnevalt paika pandud eesmärkidest ja strateegiast, kuid oluline faktor on ka aus suhtlus ja toimiv koostöö. Eesmärk on üks, leida parim lahendus ettevõtte eemärkide teostuseks.





Põhjendatud disainivalikud aitavad täita ärilisi eesmärke